Senin, 03 September 2012

Subtitle English Bloody Monday Season 2 (.srt format)

loading...
Bloody monday is the great action, suspense film I ever watched. It's a japanese film. Bloody monday has two season now. It's telling about a genius hacker vs terrorist. Miura Haruma as Fujimaru Takagi (falcon) is a main figure at this film. He's a great hacker, genius, smart and cool *_*. Many blogs provides the subtitle is in .ass format. It's too difficult for me to join with the film. I ever used VirtualDub and VobSub to join .ass subtitle with the AVI format. But, that was nothing. It's so easy if AVI film is joined with .srt subtitle. You just give the same title for AVI film and .srt subtitle. And then put in same folder. And play with Windows Media Player. The subtitle is working for your AVI film. In this post, I'll give you .srt format subtitle for Bloody Monday season 2. The subtitle is in english ;)

Click here to get Subtitle English Bloody Monday Season 2 (.srt format). Enjoy it guys ;) any suspense or action film that I must see? please put your answer at comment box. See you... ;)

========================================================
Hai guys, udah pernah nonton Bloody monday belum? film keren dari jepang ini mempunyai 2 season. Untuk season yang pertama, aku udah tulis sinopsisnya di sini. Untuk bloody monday yang kedua, masih menceritakan seputar hacker dan teroris. Di sini malah ada 2 hacker lain selain Falcon !!! :O Aku nggak akan berpanjang lebar ngebahas filmnya, karena di sini aku hanya ingin share untuk subtitlenya :D

Kebanyakan blog menyediakan subtitle berformat .ass untuk bloody monday season 2 ini. Aku merasa sangat kesulitan menggabungkannya dengan film. Udah nyoba pake VirtualDub dan VobSub, tapi masih nihil juga :( Paling mudah menggabungkan film dengan subtitle adalah bila subtitlenya berformat .srt. Karena tinggal memberi nama sama untuk subtitle dan file filmnya, lalu pada nama subtitle, di belakangnya kasih .srt. Campurkan dalam satu folder, jadi deh.

Ok, langsung aja, dapetin Subtitle Bahasa inggris Bloody Monday Season 2 (format .srt) di sini
Subtitle English Bloody Monday Season 2 (.srt format) Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown
 

Top